Webbplatsen använder cookies för att hjälpa oss ge dig den absolut bästa upplevelsen när du besöker oss. Läs mer om vår cookiepolicy. Genom att godkänna detta meddelande godkänner du vår användning av dessa cookies samt att du har informerats.
Lars StrandbergSilhuett av en manSilhuett av en kvinnaSilhuett av en person

Lars Strandberg

Arbetschef, Tuve Byggservice Entreprenad
lars.strandberg@tuvebyggservice.se072-885 34 03
Johan DahlénSilhuett av en manSilhuett av en kvinnaSilhuett av en person

Johan Dahlén

Arbetschef, Tuve Byggservice
johan.dahlen@tuvebygg.se070-185 16 24

Parkeringshus Linden

Tuve Bygg har uppfört parkeringshus Linden för Kungsbacka Kommun och huset har byggts längs med järnvägen söder om Lindens torg i centrala Kungsbacka. Parkeringshuset består av sju våningsplan och erbjuder cirka 1 000 parkeringsplatser. På några våningsplan finns det boendeparkering som är tillgänglig för de som har boendeparkering centrum och ett antal laddstolpar finns på plats i parkeringshuset från att det öppnar. Materialval och utformning bidrar till en välkomnande känsla och ger god sikt genom parkeringshuset. Det skapar en trygg och ljus miljö i samklang med en växande stadsdel. Mot järnvägen har byggnaden en glasfasad med gröna nyanser som uppfyller säkerhetskraven och mot bostadssidan blir det mer småskaligt med trälameller och fönster.

Kontaktperson

Dime Usinovski

Dime Usinovski

Arbetschef, Region Väst
070-185 15 73dime.usinovski@tuvebygg.se

Korta fakta

Storlek
7 våningar med 1000 p-platser
Byggstart
September 2019
Färdigställt
April 2021
Region
Väst
Beställare
Kungsbacka Kommun